avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie administrator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie administrator

Buna ziua,
As dori sa stiu care sunt etapele pe care trebuie sa le urmez pentru a-mi da demisia din functia de administrator al unei S.R.L..
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 16:07, 12 Decembrie 2012
Intrucat ati fost numita prin hotararea adunarii generale, revocarea d-voastra trebuie sa se faca prin aceeasi forma, chiar daca la baza sta demisia. Convocati AGA prezentand motivul acestei convocari.
AGA ia act de demisia dvs si nu va aproba demisia ....
daca nu aproba demisia AGA ce pot face?
Demisia nu se aproba ... AGA ia act la cunostinta de vointa dvs unilaterala de a renunta la mandatul de administrator ... Orice persoana este libera in alegerea locului de munca si a profesiei, meseriei sau activitatii pe care urmeaza sa o presteze.
Trebuie actionat in instanta asociatul unic obligandu-l sa faca modificarile solicitate. Altfel, chiar daca renuntati unilateral, in acte, la ORC, la finante, etc. o sa figurati in continuare ca fiind administrator si toate hartiile oficiale o sa vina pe numele dvs: notificari, citatii, telefoane, etc.

Alte discuții în legătură

Demisie administrator srl Catalin1313 Catalin1313 Cum poate un administrator de SRL sa renunte la functie in cazul in care nu mai doreste sa aiba aceasta functie si asociatii refuza sa-l schimbe? Va ... (vezi toată discuția)
Demisie administrator alfamar grup srl alfamar grup srl AM O SOCIETATE DIN ANUL 2000 IN CARE SUNTEM 2 ASOCIATI. EU AM 40% DIN PARTI SI SUNT SI ADMINISTRATOR. ASOCIATUL MEU NU MAI VREA SA AVEM ACTIVITATE PE ACEASTA ... (vezi toată discuția)
Retragere administrator s.r.l. Emil P Emil P Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: un co-administrator, care este si co-asociat intr-un s.r.l., doreste sa renunte la functia ... (vezi toată discuția)