avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Prima casa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Prima casa

Am aflat ca proiectul "Prima casa" se continua si in anul 2013.
Sunt femeie divortata, copilul a ramas cu mine (inca este elev, in 2013 va fi bacalaureatul). Cu fostul meu sot ne-am vandut apartamentul, impartind banii (
partaj). Deci am avut (impreuna cu el) o locuinta. As putea sa cumpar prin proiectul
"Prima casa" o noua locuinta? Eventual pe numele fiului meu, cand va avea loc de munca?

Ultima modificare: Miercuri, 12 Decembrie 2012
sandorjoe, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:40, 13 Decembrie 2012
Nu mai puteti lua pe numele dvs pt ca n-ar mai fi " prima casa", iar copilul nu cred ca va putea cumpara ca si proaspat angajat si cu salariul destul de mic. Dupa ce se va angaja, poate merge la o banca sa se intereseze daca ar putea aplica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiul meu a divortat acum 2 ani dupa ce a aflat ca sotia a avut ... Micu Mioara Micu Mioara Fiul meu a divortat acum 2 ani dupa ce a aflat ca sotia a avut o relatie cu un prieten a lui timp de 2 ani. (fiul meu e navigator) si au o fetita de 10 ani. Au ... (vezi toată discuția)
Sfaturi solutionare partaj MMoniq MMoniq De curand am divortat (copilul a ramas in custodia mea) si urmeaza sa trec printr-un proces de partaj pentru a-mi recupera bunurile cumparate din veniturile ... (vezi toată discuția)
Buna ziua- poprire pe salariu Miky50 Miky50 Localitate: braila Data: 21-01-2014 buna ziua Ma aflu intr-o situatie disperata va rog din suflet sa ma ajutati daca puteti:In noiembrie 2013 la data de ... (vezi toată discuția)