avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Abuzuri dupa reintegrarea in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Abuzuri dupa reintegrarea in munca

Buna ziua.
As vrea sa va intreb daca dupa castigarea unui proces pe partea de litigiu de munca(concediere abuziva),care a fost castigat, s-a facut reintegrarea la locul de munca numai ca s-au diminuat sarcinile din CIM(salariul a ramas acelasi) ,precum si orele de munca(este vb de 2 ore) care s-au stabilit intr-un interval orar ce nu se justifica.Inca un detaliu,am fost bagata in concediu de odihna a doua zi dupa reintegrare,probabil pt castiga timp sa creeze noi sicane.Cum sa procedez in aceste situatii?Exista cadru legal care stopeaza aceste abuzuri dupa reintegrarea la locul de munca? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 15:18, 13 Decembrie 2012
De preferat este sa va dati demisia. Nu poti sa lucrezi undeva unde nu esti dorit si in fiecare clipa esti vanat. Dar pe de alta parte, daca doriti sa continuati acest mic razboi o puteti face, dar pe nervii si stresul dvs. In mod normal angajatorul trebuia sa va angajeze in aceleasi conditii (depinde si ce scrie in hotarare). Dar dupa aceea poate sa intreprinda o serie de masuri care nu sunt sanctionate de nici o lege sau sunt la limita legii, sicane cum le spuneti dvs., prin care sa va faca sa va dati demisia sau sa incalcati regulamentul intern pentru a va desface contractul disciplinar. In aceiasi masura il puteti vana si dvs., daca comite o greseala il dati iar in judecata.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia - viciu de consintamant codulmuncii codulmuncii trebuie sa ma intorc la vechiul angajator impotriva caruia am castigat cu o irevocabila. problema este ca voi fi vanat si hartuit in mod evident, desi vreau sa ... (vezi toată discuția)
Am castigat in instanta anularea deciziei de concediere antondavid52@gmail.com antondavid52@gmail.com am fost concediat in mod ilegal . Am deschis actiune in instanta impotriva deciziei de concediere si instanta a pronuntat decizia de reintegrare a mea in locul ... (vezi toată discuția)
Mutat abuziv? ore de noapte neplatite.... jaab jaab Buna seara! Am descoperit acest site al dvs mai mult din disperare, confruntandu-ma cu o mare nedreptate pe care nu o merit. Acum 5 ani am fost angajat ... (vezi toată discuția)