avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... marirea indemnizatiei de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

marirea indemnizatiei de crestere a copilului

Sunt mama din iulie 2011 si am optat pt concediu de 2 ani cu indemnizatia de 600 lei. Vreau sa stiu daca am si eu dreptul la marire si de cand?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:28, 13 Decembrie 2012
1. - Incepand cu data de 1 octombrie 2012 indemnizatia pentru CCC este de 85% din media veniturilor nete pe cele 12 luni premergatoare nasterii copilului.
- Cu acest procent se recalculeaza din oficiu toate indemnizatiile pentru CCC, inclusiv pentru persoanele care sunt in plata cu aceasta indemnizatie.

2. Daca in cazul dvs. recalcularea da o suma mai mica de 600 lei atunci veti primi tot 600 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorarea indemnizatiei de crestere copil - mama somera RalucaChiriac RalucaChiriac Buna seara si La multi ani! Am inteles ca indemnizatia pentru crestere copil s-a majorat cu 10%. Problema mea este urmatoarea: daca am absolvit o forma de ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil pana la 2 ani - gemeni catalinuxxl catalinuxxl Buna ziua, In cazul gemenilor, pot intra in concediu ingrijire copil si mama si tata (fiecare la cate un copil)? Data nasterii copii : 05.12.2014 - amandoi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului p_andrada p_andrada Buna ziua, Poate cineva sa ma lamureasca cum e treaba cu indemnizatia pentru cresterea copilului? Am tot studiat problema, dar sunt si mai tare in ceata in ... (vezi toată discuția)