avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... extras Registru fundatiilor si Asociatiilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

extras Registru fundatiilor si Asociatiilor

Buna dimineata,
Pentru a deschide cont bancar la o asociatie de proprietari, mi-au cerut sa le duc extras la zi din registru Fundatiilor si Asociatiilor. Unde anume trebuie sa solicit acest extras?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 14:29, 13 Decembrie 2012
Documentul il obtineti de la judecatorul-delegat desemnat la organul financiar local de catre presedintele judecatoriei in a carei circumscriptie teritoriala se afla cladirea.

Multumesc pentru raspuns!
~ Conținut șters la cerere ~
rebell_rose a scris:
Pentru a deschide cont bancar la o asociatie de proprietari, mi-au cerut sa le duc extras la zi din registru Fundatiilor si Asociatiilor.

Asociatiile de proprietari nu sunt inscrise in Registrul Fundatiilor...
Ca asociatie de proprietari aveti la indemana in relatia cu banca urmatoarele: statutul asociatiei, hotararea adunarii generale de alegere a presedintelui, Codul de inregistrare fiscala, stampila asociatiei, cartile de identitate ale celor ce reprezinta asociatia si vor lucra cu banca (presedinte, membru in comitet, administrator...).

Poate or fi asociatii de proprietari inscrise in Registrul Fundatiilor..., dar eu nu am auzit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functia de vicepresedinte si secretar aecobob aecobob Buna ziua Va rog sa ma lamuriti ce presupune, practic, functia de vicepresedinte la o asociatie de proprietari in afara de specificatia de la Art.21(3) : ... (vezi toată discuția)
Actualizarea numelui membrilor comitetului ales al asociatiilor de proprietari Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu La înființarea asociației de proprietari (transformata din asociației de locatari printr-o încheiere civila a Judecătoriei municipale) și ulterior, la ... (vezi toată discuția)
Delegare 123321123 123321123 presedintele a demisionat,vicepresedintele nu mai poate indeplini atributiunile presedintelui...poate delega orice persoana pt indeplinirea atributiilor sau ... (vezi toată discuția)