avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... refuz plata intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

refuz plata intretinere

buna dimineata
va rog sa imi dati un sfat, daca se poate
administratia blocului m-a actionat in instanta pentru o suma de bani ( cote intretinere+penalizari+executor+cheltuieli de judecata ) , am contestat suma , in scris, si am explicat de ce refuz sa platesc. dosarul este pe rol si avem termen in ianuarie 2013...administratia pretinde aceste sume de bani pentru perioada 2009 - septembrie 2012; am fost la administratie sa achit intretinerea pentru luna octombrie 2012 si au refuzat sa primeasca banii si mi-au spus ca nu vor primii nicio suma de bani decat daca accept, printr-un angajament de plata, TOATA suma pretinsa de ei; in caz contrar nu imi vor incasa nicun ban pana la proces si acolo vor face o cerere prin care vor cere adaugarea la suma pretinsa si cotele de intretinere pentru octombrie 2012-decembrie 2012 + penalizari. ce pot face? Va multumesc

Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 10:38, 8 Aprilie 2013
Va puteti angaja un avocat care sa va apere interesele, intrucat practica instantelor este in sensul de a admite astfel de cereri atunci cand nu se fac aparari temeinice din partea paratilor.

Succes!
Pentru ultimele luni pentru care nu va primesc banii platiti prin banca si precizati pentru ce anume achitati sumele respective. Nu va pot impiedica sa achitati in conditiile in care este vorba despre sume pe care nu le contestati si pentru care nu doriti sa curga penalitati.
Cu privire la actiunea pentru care aveti termen in ianuarie ar fi bine sa apelati la un avocat.
nu vor sa imi dea contul bancar...unde pot gasi numarul de cont, cine poate sa mi-l dea?
Atitudinea asociatiei de a refuza primirea oricaror sume in contul restrantelor sau a platilor lunare constituie abuz
Pentru a proba inclusiv in instanta buna dvs credinta si interesul pentru a nu majora debitul comunicati c/v intretinere prin mandat postal cu confirmare primire
Asociatia poate face cererere la instanta pentru obligarea dv la plata de sume,dar detine obligatia sa probeze in conditiile legii ca ati refizat sa faceti plati aferent perioada octombrie-decembrie a.c.
am depus o cerere prin care solicit sa mi se dea contul bancar pt a face plati. daca imi spun ca nu vor sa mi-l dea, lucrul asta ma va ajuta in instanta?
Ultima modificare: Joi, 13 Decembrie 2012
alexaxa, utilizator

Alte discuții în legătură

Restanta chiriasului si problemele proprietarului. prietenulomului prietenulomului Am un apartament inchiriat de 5 ani unui domn. Am contract inregistrat la administratia financiara cu clauze cu tot ce trebuie . Acesta a ramas restantier la ... (vezi toată discuția)
Contul bancar si fondul de rulment mariusmar mariusmar Va rog sa ma lamuriti daca este obligatoriu \\\" fondul de rulment \\\" ( ce valoare trebuie sa aiba ? ), si deasemenea daca este obligatoriu contul bancar al ... (vezi toată discuția)
Proces pe rol seceleanugina seceleanugina Buna ziua, Anul trecut am fost data in judecata de administratia de proprietari iar procesul este inca in derulare. Administratorul s-a schimbat intre timp ... (vezi toată discuția)