avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Examen absolvire I.N.P.P.A.
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Examen absolvire I.N.P.P.A.

Buna ziua, oare cand se vor emite deciziile de dobandire a titlului de avocat definitiv in urma examenului de absolvire I.N.P.P.A.?
Va multumesc anticipat pentru orice informatie.
Cel mai recent răspuns: Marinescu OSC , utilizator 13:05, 14 Decembrie 2012
La Bucuresti anii trecuti s-au emis spre sfarsitul lui februarie-inceputul lui martie....
Minunat, au alte treburi mai bune de facut probabil. Totusi la sesiunea din martie 2012 s-au dat mai repede, in aprilie. Dar la aceea sesiune intradevar erau mai putini candidati.
Exista vreun topic pe forum cu si despre infiintarea unui cabinet si ce implica acesta din toate punctele de vedere?taxe,impozite, fiscal etc.
Cititi si aici, Andreea Lisievici a scris tot ce trebuie, desi au trecut 3 ani si ceva, procedura e cam aceeasi cu precizarea: CASS-ul se va plati direct la ANAF, dupa ce vor calcula ei ce si cum.

www.avocatnet.ro/content/art...
Da, multumesc!
Deci CASS se va putea plati direct la Finante, asta e bine, macar te scutesc de un drum si de statul la coada.

Totusi in articolul de mai sus, sunt informatii pentru cei care au intrat in profesie si pasii de urmat mai apoi de acestia. Pe mine m-ar interesa dupa dobandirea titlului de av.definitiv, cam care sunt pasii de urmat. Experienta fiecaruia, procedura de urmat, ce a facut, cum, ce, taxe samd.
Cred ca ar fi util un asemenea topic sau poate chiar articol, completare la cel de sus :)
Ultima modificare: Vineri, 14 Decembrie 2012
Marinescu OSC, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admiterea in barou mihaelamiki99 mihaelamiki99 buna ziua ..poate cineva sa ma ajute si pe mine cu mai multe detalii despre admiterea in barou??m-am intors curand din strainatate si nu stiu nimic despre ... (vezi toată discuția)
Ce face concret un avocat stagiar ??? mircea_ghe84 mircea_ghe84 Salut tuturor! Acum ca s-a terminat si cu admiterea si avand in vedere ca se cunosc in mare masura rezultatele (in afara contestatiilor...MULT SUCCES!) vin si ... (vezi toată discuția)
Din floare in floare, comparatii siteuri barouri Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Cautand asiduu contul in care pot achita taxa pentru cardul de avocat 2008, am constatat cu "aproape surprindere", ca acesta nu exista. Nu pe pagina oficiala ... (vezi toată discuția)