avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... aparat de cafea
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

aparat de cafea

Am cumparat un aparat de cafea second hand de la firma producatoare cu suma de 3800 lei de 0 luna de zile si vreau sa stiu daca am garantie la el.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 15:49, 13 Decembrie 2012
Potrivit art. 22 alin (2) din Legea nr. 449/2003 privind vânzarea produselor si garantiile asociate acestora - republicata, beneficiati de garantie de conformitate de cel putin 1 an calculata de la data cumpararii produsului.

Art. 22. - (2) În cazul produselor folosite, consumatorul si vânzãtorul pot conveni reducerea termenului prevãzut la art. 16, dar nu la mai putin de un an de la data livrãrii produsului.

Corect ce spune juridic dana, cu mentiunea ca daca sunteti persoana juridica (spun asta pentru ca ati postat in subforumul Drept comercial) Legea 449/2003 nu va ajuta - este destinata consumatorilor persoane fizice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantia de conformitate l 449/2003 juridic dana juridic dana Buna ziua. Doresc sa readuc in discutie problema garantiilor de conformitate acordate in baza Legii nr. 449/2003. Art.9 din Lege 449/2003: \"Vanzatorul este ... (vezi toată discuția)
Termenul de garantie al produselor/serviciilor popo_acas popo_acas Buna ziua, Eu am citit in prealabil ce am gasit in legislatie , poate nu am gasit ce trebuie . Am inteles ca in fiecare tara membra UE , are o lege care ... (vezi toată discuția)
Schimbarea produsului second hand ionutbogdan ionutbogdan Buna ziua, detin un magazin cu articole second hand si as dori sa stiu va rog daca sunt obligat să schimb un produs probat înainte si achiziționat de ... (vezi toată discuția)