Asteptati un raspuns in conditiile in care ati deschis deja doua topicuri cu acest subiect, acesta fiind al treilea.
In primul rand am rugamintea de a citi raspunsurile pe care le-ati primit in topicurile deschise, deoarece exprimarea Dvs. nu a lasat sa se inteleaga toate aspectele problemei pe care ati expus-o.
Asteptati si opinia altor colegi , raspunsurile in forum se dau in masura timpului disponibil pe care il au utilizatorii si consultantii forumului.
Nu in ultimul rand, va rog sa respectati Regulamentul forumului Avocatnet in privinta topicurilor deschise, ati incalcat in mod repetat pct. 3.3 din acesta.
Ati adresat aceeasi intrebare inca de doua ori si vi s-a raspuns.In intrebarile precedente ati spus ca ati intrat in concediu medical in ziua in care contractul de munca,pe perioada determinata,inceta de fapt.Nu,nu beneficiati de concediu medical.In cazul in care nu sunteti convinsa de raspuns sau de data la care expira contractul de munca,contactati angajatorul caruia,daca datele comunicate de dvs nu corespund,trebuie sa ii inmanati concediul medical.
Intrebare
adina-cs
DACA mia expirat contractul de munca in 25 noiembrie si am intrat in concediu medical din 25 noiembrie si chiar in ziua de azi sunt in medical firma unde am ... (vezi toată discuția)