avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca perioada determinata

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca il cunoasteti.

Care este perioada minima pe care pot angaja pe cineva pe perioada determinata? De cate ori pot reinnoi contactul pe perioada determinata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:50, 3 Martie 2015
1. Nu exista o perioada minima pentru care se poate incheia un contract individual de munca (CIM) pe perioada determinata.

2. Un CIM pe perioada determinata poate fi prelungit de mai multe ori (fara a exista o limita) cu conditia ca perioada totala sa nu depaseasca 36 de luni.
:offtopic: Interventie moderator

Din Regulamentul Forumului Avocatnet.ro

3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.

Prin urmare, va rog sa urmariti postarile referitoare la problema dvs pe celalat topic deschis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare asistent personal oxi oxi Buna ziua, Intrebare: incepand cu 01.12.2015 se majoreaza cu 25% si salariul asistentilor personali ai persoanelor cu handicap si daca asistentii personali ... (vezi toată discuția)
Bani dati de buna voie pentru achizitionare masina ContSters285289 ContSters285289 Am cunoscut un strain, am avut ovrelatie apropiata cu acesta si prin transfer bancar mi a trimis bani sa mi cumpar masina? Acum nu mai pot sa fiu cu el, mi a ... (vezi toată discuția)
Penalizări Danaelena11 Danaelena11 Lucrez la o firmă de 4 luni.. Șefi au decis sa penalizeze toți angajati cu 50 ron.. Eu nu am lucrat în acea perioadă de pierderi.. Este normal sa ma ... (vezi toată discuția)