avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Penalizări
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Penalizări

Lucrez la o firmă de 4 luni.. Șefi au decis sa penalizeze toți angajati cu 50 ron.. Eu nu am lucrat în acea perioadă de pierderi.. Este normal sa ma penalizeze?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:26, 24 Februarie 2020
Cititi-va contractul de angajare si veti afla singura daca au acel drept sau nu .
Regulament Forum Avocatnet.ro
3.3. Nu deschide acelaşi topic de mai multe ori sau pe secţiuni diferite ale forumului. Topicurile în plus vor fi șterse de administratori sau moderatori.

Continuati nelamuririle dvs in primul topic deschis.
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!! am o adeverință eliberată de ministerul de interne ... Ionel19610111@gmail.com Ionel19610111@gmail.com Bună ziua!! Am o adeverință eliberată de ministerul de interne ,în care se dovedește că am lucrat doi ani și o lună în condiții specialede ... (vezi toată discuția)
Arhiva societății magdalena1957 magdalena1957 Cum pot da de societatea autorizata care ar putea deține arhiva societății pe acțiuni Noua Arcadie Com SA? (vezi toată discuția)
Rata dupa divorț Mari Rosa Mari Rosa Daca sunt coîmprumutat la o rata, sunt obligata sa pun si eu bani la banca? Rata e pe numele fostului soț. (vezi toată discuția)