avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rata dupa divorț
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rata dupa divorț

Daca sunt coîmprumutat la o rata, sunt obligata sa pun si eu bani la banca? Rata e pe numele fostului soț.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 11 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Rata se va partaja. Care a fost destinația banilor când ați accesat împrumutul`? Bănuiesc că ați cheltuit banii împreună, sau ați achziționat un bun comun.
Continuati discutia in acest topic
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Regulament Forum Avocatnet.ro
3.3. Nu deschide acelaşi topic de mai multe ori sau pe secţiuni diferite ale forumului. Topicurile în plus vor fi șterse de administratori sau moderatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!! am o adeverință eliberată de ministerul de interne ... Ionel19610111@gmail.com Ionel19610111@gmail.com Bună ziua!! Am o adeverință eliberată de ministerul de interne ,în care se dovedește că am lucrat doi ani și o lună în condiții specialede ... (vezi toată discuția)
Penalizări Danaelena11 Danaelena11 Lucrez la o firmă de 4 luni.. Șefi au decis sa penalizeze toți angajati cu 50 ron.. Eu nu am lucrat în acea perioadă de pierderi.. Este normal sa ma ... (vezi toată discuția)
Arhiva societății magdalena1957 magdalena1957 Cum pot da de societatea autorizata care ar putea deține arhiva societății pe acțiuni Noua Arcadie Com SA? (vezi toată discuția)