avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rata dupa divorț
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rata dupa divorț

Daca sunt coîmprumutat la o rata, sunt obligata sa pun si eu bani la banca? Rata e pe numele fostului soț.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 11 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Rata se va partaja. Care a fost destinația banilor când ați accesat împrumutul`? Bănuiesc că ați cheltuit banii împreună, sau ați achziționat un bun comun.
Continuati discutia in acest topic
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Regulament Forum Avocatnet.ro
3.3. Nu deschide acelaşi topic de mai multe ori sau pe secţiuni diferite ale forumului. Topicurile în plus vor fi șterse de administratori sau moderatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!! am o adeverință eliberată de ministerul de interne ... Ionel19610111@gmail.com Ionel19610111@gmail.com Bună ziua!! Am o adeverință eliberată de ministerul de interne ,în care se dovedește că am lucrat doi ani și o lună în condiții specialede ... (vezi toată discuția)
Penalizări Danaelena11 Danaelena11 Lucrez la o firmă de 4 luni.. Șefi au decis sa penalizeze toți angajati cu 50 ron.. Eu nu am lucrat în acea perioadă de pierderi.. Este normal sa ma ... (vezi toată discuția)
CĂtre site-ul acesta undita undita Va rog să-mi spuneți cărui fapt îmi este îngrădit întrebarea care am pusa în urma cu câteva ore??? Mi se pare o discriminare????? (vezi toată discuția)