avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... reprezentare - recurs pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

reprezentare - recurs pensie alimentara

Pe fondul judecatii pensiei alimentare l-am reprezentat pe copilul meu (major) prin procura notariala. Nu este multumit de hotararea judecatoreasca si vrea sa faca recurs. Mai este valabila Procura notariala de la fond sau trebuie facuta alta?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 20:38, 4 Februarie 2009
Trebuie facuta o alta procura pentru a putea sa-l reprezentati pe fiul dvs in fata instantei de recurs.
Depinde care este continutul procurii. Este posibil sa puteti sa il reprezentati si in recurs. Daca scrie ceva de genul "... sa ma reprezinte in fata instantei de judecata , sa exercite calea de atac....", atunci procura este valabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicit pt reprezentare in proces ContSters206369 ContSters206369 buna ziua -- mama mea se afla intr un proces de fond funciar.. fiind mai invarsta am facut la notar o imputernicire de reprezentare in proces.. am ... (vezi toată discuția)
Procura de reprezentare sammy44 sammy44 Fostul sot a semnat o hartie la notariat cu tatal sau pt. a-l reprezenta oriunde si acum fostul socru ma ameninta ca de-acum incolo cu el ma voi judeca in ... (vezi toată discuția)
Proces castigat merllin merllin buna am castigat un proces cu o societate de sigurari in urma unui accident,acum ma astept ca asigurarea sa faca recurs pe care sper sa il castig,dar nu asta ... (vezi toată discuția)