Buna ziua, sunt parte civila intr-un dosar penal si dupa ce s-a pronuntat hotararea instantei de fond, am facut recurs care a fost respins de catre CAB si sunt obligat sa platesc 200 lei cheltuieli judiciare catre stat. Pe decizia penala nu scrie contul sau beneficiarul si de aici apare si intrebarea mea. Trebuie sa platesc in contul RO37TREZ7005032XXX001252 al CAB pentru ca ea a pronuntat hotararea sau in contul RO30TREZ7015032XXX005681 al Jud Sect 6 (instanta de fond) care se ocupa si de executarile penale. Iar dupa ce platesc, chitanta unde o depun sa ma scoata din evidenta lor la CAB sau la Jud Sect 6 ??
Mergi cu sentinta la biroul executari penale al judecatoriei si vezi unde au solicitat darea in debit , ocazie cu care vei afla si contul. Dupa ce platesti (la adm. financiara ) duci copie de pe chitanta la biroul executari penale . Pastrezi chitanta .
va multumesc mult pentru sfat. exact asta am facut azi. am fost la instanta de fond la biroul de executari penale si mi-au dat o copie dupa titlul executoriu trimis administratiei financiare. pe foaie se afla si contul beneficiarului si anume instanta de recurs care a pronuntat decizia. am fost indrumat sa platesc la circa financiara la care apartin si sa ma intorc la biroul de executari penale pentru a depune o copie dupa chitanta.