avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cheltuieli de judecata

unde se platesc cheltuielile de judecata stabilite printr-o hatarare in penal?
Cel mai recent răspuns: aadynna , utilizator 12:14, 1 Noiembrie 2005
Mergeti la biroul de executari penale.
Mergi cu sentinta penala la Adm. financiara, acolo vei plati suma aferenta cheltuielilor de judecata in contul pe care-l cunosc cei de la finante. Copia chitantei o vei depune la instanta care a judecat cauza in fond, facind referire la numarul de dosar în care s-a pronunţat sentinta penala, pentru ca aceasta sa ajunga in acest dosar si nu in altul.
multumesc tuturor celor care mi-au raspuns. am platit cheltuiele de judecata catre stat la birou executari penale din cadrul instantei care a judecat fondul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli judiciare catre stat ariciu453 ariciu453 Buna ziua, sunt parte civila intr-un dosar penal si dupa ce s-a pronuntat hotararea instantei de fond, am facut recurs care a fost respins de catre CAB si sunt ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata kadurika kadurika Buna seara,va rog sa imi spuneti unde se platesc cheltuielile de judecata,si care ar fi termenul ca sentinta definitiva s-a dat pe 28 ianuarie 2008?As putea ... (vezi toată discuția)
Recurs ? ady31cv ady31cv Va rog sa ma ajutati cu aceasta problema. Firma la care lucrez a fost actionata in judecata datorita faptului ca nu a platit o factura la timp de (catre ... (vezi toată discuția)