avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... OI IMM DESFIINTAT, PRELUAT DE ADR-URI
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

OI IMM DESFIINTAT, PRELUAT DE ADR-URI

In sedinta de Guvern a fost aprobata o nota care vizeaza reorganizarea institutionala a organismului care gestioneaza POSCCE. OI IMM nu a functionat corespunzator si au existat si suspiciuni de frauda. Astfel, s-a decis ca mecanismul sa se desfiinteze, iar activitatea sa fie preluata de ADR-uri, cele care se ocupa de POR. Erau necesare masuri drastice si este bine ca a fost aprobata o astfel de masura”, a afirmat Leonard Orban
Cel mai recent răspuns: CREDYRAM CONSULT , Consultant credite si finantari 22:15, 2 Ianuarie 2013
Din punctul meu de vedere aceasta masura a fost una din marile tampenii facute de primul ministru Victor Ponta. Consider ca nu trebuia desfintat ci doar reorganizat. Conform unui raport anterior al Uniunii Europene pe probleme de competitivitate ( POSCCE ) OI IMM si - ar fi facut treaba mai bine decat AM - ul in anumite privinte. Trebuie recunoscut insa faptul ca volumul de munca ( nr de contracte ) era foarte mare in comparatie cu numarul foarte mic de persoane angajate. Daca s - ar fi angajat mai multi experti, etapele s - ar fi derulat mult mai repede si atunci lucrurile ar fi mers cel putin la fel de bine cum merg la Programul Operational Regional.

Solutia aleasa vine sa bulverseze si Programul Operational Regional pentru ca pana acum aveau o structura de personal aproape de nivelul optim, iar acum preluand numarul mare de cereri si contracte de la POSCCE ( OI IMM ) situatia devine incerta .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La final de contract enaf enaf Buna seara, As dori sa stiu daca dupa incetarea contractului de finantare, respectiv dupa ultima vizita de monitorizare postfinantare, aparatul achizitionat ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene mamitzica mamitzica buna ziua! Am 2 intrebari, sper ca ma poate ajuta cineva:daca doresc sa infiintez un centru pentru copii cu deficiente de exemplu, pot sa primesc fonduri ... (vezi toată discuția)
Un sfert din imm-uri s-ar putea inchide dupa aderarea la ue Admin Admin Citat din ziarul Adevarul: Presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii, Ovidiu Nicolescu, a declarat, ieri, ca 20-25% din ... (vezi toată discuția)