avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Reprezentant firma distributie cosmetice
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Reprezentant firma distributie cosmetice

Buna seara , sunt inscrisa ca reprezentant al unei firme de distributie cosmetice din luna semptembrie.In aceeasi luna am plasat o comanda cu valoarea de 224,94 lei.Am primit coletul ,am platit comanda in jurul datei scadentei si surpriza ieri am primit o instiintare cum ca am de platit comanda.Ce pot face ?
Ultima modificare: Vineri, 28 Decembrie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: ionel42 , utilizator 10:04, 16 Decembrie 2012
Trimiteti-le dovada platii.. Nu aveti un coordonator cu care sa vorbiti?
Coordonatoarea mi-a spus ca exista astfel de greseli facute de catre banci.
Vizualizati pe chitata sau extras, contul in care s-au virat banii. Este posibil sa fi inscris o cifra gresita pe ordinul de plata sau functionara bancii a tastat condul IBAN eronat.
pe factura este un nr. de fax.Trimite copie de pe chitanta apoi dupa 24 ore suna la nr de tel pentru informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bătaie de joc dpd Dianaacristi Dianaacristi Bună. Am plasat o comanda prin dpd cu opțiunea de livrare la un automat dintr o anumita zona si am primit mail în 26.05 ca în acea zi se va livra ... (vezi toată discuția)
Eroare comanda Dianaacristi Dianaacristi Bună. Am plasat o comanda prin dpd cu opțiunea de livrare la un automat dintr o anumita zona si am primit mail în 26.05 ca în acea zi se va livra coletul. ... (vezi toată discuția)
Am plasat o comanda online pe data de 2 martie in valoare de ... User004455 User004455 Am plasat o comanda online pe data de 2 Martie in valoare de aproximativ 778 de lei. Am primit coletul pe 3 Martie, iar curierul mi-a spus ca pe factura apare ... (vezi toată discuția)