avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am plasat o comanda online pe data de 2 Martie in ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am plasat o comanda online pe data de 2 Martie in valoare de ...

Am plasat o comanda online pe data de 2 Martie in valoare de aproximativ 778 de lei. Am primit coletul pe 3 Martie, iar curierul mi-a spus ca pe factura apare ramburs 0, iar din acest motiv nu trebuie sa plătesc nimic. Am încercat sa iau legătura cu cineva, sunând la nr de tel. ce apărea pe factura, dar nu mi-a raspuns nimeni. Dupa aproximativ o luna de zile, am fost contactat de către cei de la care am achiziționat produsul, spunându-mi ca dintr-o eroare toate produsele trimise in ziua respectiva au avut ramburs 0 și ca moral ar trebui sa le restitui suma inițială a produsului, iar daca nu sa le dau produsul înapoi. Plata trebuie onorata?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:09, 29 Martie 2022
Corect este sa platiti marfa achizitionata.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plata trebuie onorata?

asa, dupa dvs, ce credeti ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot refuza plata celui de-al doilea produs? Ionu30 Ionu30 Buna ziua ., Acum ceva timp am facut comanda la 2 produse( identice) de la un magazin online. Cei de firma respectiva mi'au pus pe mail o ... (vezi toată discuția)
Am vrut să achit prețul unui produs primit prin curierat, dar curierul mi-a spus că e cu ramburs 0. după 8 luni mi se cer banii, trebuie să plătesc eu sau cine a greșit? Petr4567 Petr4567 Buna ziua.Pe scurt situatia: -un produs expediat prin curier cu ramburs 0,fara factura fiscala de insotire a produsului.Am primit coletul si dorind sa achit ... (vezi toată discuția)
Solutie pentru a incasa in cont a facturii emise de alta societate ririana ririana Buna ziua, Caut solutie pentru urmatoarea situatie: Societatea A detine magazin online si vinde atat produsele ei cat si pe cele ale altei societati B (pe ... (vezi toată discuția)