avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie sau partaj prin notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie sau partaj prin notar

cum este mai bine sa fac donatie pe partea mea sau sa fac partaj notarial
Cel mai recent răspuns: erikka , utilizator 22:26, 13 Decembrie 2012
Mai bine pentru cine, doamna ? Dati si dvs cateva detalii despre problema cu care va confruntati
vreau sai donez partea mea sotului sau sa facem partaj notarial
am fost la un notar si mi-a zis ca este mai bine sa fac partaj decat sa cedez parte in conditiile in care eu nu vreau nimic
Partajul se face contra unei sulte sau unui alt bun de valoare approximativa cu partea din bun care o cedati prin partaj .....altfel este tot o donatie...
Ce doriti sa donati, cum a fost achizitionat acel bun, d c doriti sa faceti acest lucru?!
VREAU CU BUNA STIINTA SA DONEZ 1/2 DIN APARTAMENT,APARTAMENTUL ESTE BUN COMUN CU SOTUL MEU
LA BIROUL NOTARIAL UNDE AM FOST A ZIS CA NU VREA PRIN DONATIE DOAR PARTAJ NOTARIAL NU STIU CUM ESTE MAI BINE
VREAU CA SOTUL MEU SA FIE DOAR EL TITULAR DE CONTRACT EU SA NU MAI AM NICI UN DREPT
VA MULTUMESC
:ban:Interventie moderator.
Am rugamintea sa nu mai continuati sa postati in aceasta maniera ( pct.1.2 din Regulament)
Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Joi, 13 Decembrie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

Alte discuții în legătură

Cedare cota 1/2 din bun comun si taxe James_Hetfield James_Hetfield Buna ziua! Va rog sa imi spuneti cum pot ceda sotiei mele cota din 1/2 dintr-un apartament cumparat de noi in timpul casatoriei acum 4 ani. M-ar interesa ... (vezi toată discuția)
Renuntare parte la partaj rbg rbg Buna ziua, Se poate sa aflu daca in urma divortului,unul dintre soti renunta la partea lui care ii revine in urma partajului,in favoarea celuilalt ... (vezi toată discuția)
Apartament detinut in cote de 70 %- 30 %- divort TICLECODRUTA TICLECODRUTA Vreau sa divortez, apartamentul este 70 % in contract pe numele meu, restul pe numele lui,adica 30 % iar cota de 30 % el vrea sa o doneze copiilor . Am ... (vezi toată discuția)