avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cim asist. pers.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cim asist. pers.

voi insista cu aceasta tema pina cind cineva va binevoi sa-mi raspunda concret si la obiect la intrebarile care le pun.Raspunsurile primite de la dv nu au punctat clar aspectele ridicate de mine.Dupa cum reiese din intrebarile puse in mesajele anterioare ma intereseaza la modul concret obligatiile angajatorului si DREPTURILE asistentului personal la incetarea de drept (DISCUTABILA daca studiati cu atentie codul muncii si contr. colectiv unic la nivel national,acestea fiind,conf legislatiei muncii,temeiul legal care sta la baza incheierii, executarii, concedierii si incetarii cim) a cim LA DECESUL PERS> CU HANDICAP.Tin sa mai fac precizarea ca incheierea cim a fost cu PRIMARIA nu cu persoana cu handicap
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:54, 4 Februarie 2009
:offtopic:
Nu cred ca sunteti in masura a impune anumite reguli pe acest forum
Va atrag atentia ca nerespecatarea regulamentului de postare va atrage sanctiunea dvs, mergand pana la banarea contului de user.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Februarie 2009
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere colectiva: este sau nu este??! Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, am 206 angajati si doresc sa incetez contractele a 102 dintre ei. Toti cei 102 sunt in perioada de proba, deci pot face incetarile conf art 31.3 ... (vezi toată discuția)
Completare d112 ContSters289528 ContSters289528 As dori sa stiu ce data se completeaza in D112 la \\"\\"data plecarii\\"\\" ? E data incetarii CIM? Sau e ultima zi lucrata? As dori sa imi mentionati si ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinara moraruc moraruc In luna iulie 2009 directorul economic a fost sanctionat cu retrogradare din functie 60 zile.La 3 zile dupa comunicarea deciziei acesta a intrat in ... (vezi toată discuția)