avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... statistici
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

statistici

Stie cineva cam in cat la suta din cazurile de plangeri penale in urma unor incidente de plata cu file CEC s-a ajuns la efectuarea unor pedepse cu inchisoarea? Chiar si in cazul cand filele CEC sunt garantie? Cand un procuror decide inceperea urmaririi penale?

Multumesc

care este mersul unui dosar cu file CEC garantie refuzate? Cand se poate ajunge la executarea unei/unor pedepse cu inchisoarea?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 5 Februarie 2009
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: Cent , utilizator 07:58, 5 Februarie 2009
E greu de crezut ca exista o astfel de statistica - poate Parchetul sa faca asa ceva la un bilant intern, dar nu cred ca exista asa ceva pentru public.
Vedeti art 215 din CP (inselaciunea) - se poate ajunge fara prea mare efort la executarea unei pedepse cu inchisoarea daca a avut consecinte deosebit de grave/s-a produs un prejudiciu substantial.
Detaliati mai mult speta proprie, cred ca v-ar ajuta mai mult sa stitit concret despre ce ar putea fi vorba in cazul dvs, decat niste raspunsuri generale.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Februarie 2009
contsters87229171, utilizator
in total, toate cec-urile, ar fi undeva la 300.000ron.

Am vazut uneori totusi ca un procuror decide neurmarirea penala si asta incerc eu sa inteleg de fapt. Cum decurg aceste lucruri?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

File cec garantie Nafets Nafets Am o firma de prestari servicii si in contractele cu furnizori emit file CEC in alb cu titlul de garantie pe care furnizorii le pot folosi respectand anumite ... (vezi toată discuția)
Fila cec fara acoperire dralexandru dralexandru Buna seara. Va rog tare mult sa ma ajutati intr-o problema pentru ca sincer nu stiu ce sa mai fac! Acum ceva timp am inchiriat cateva echipamente pentru o ... (vezi toată discuția)
Inselaciunea in noul cod penal Nafets Nafets Buna ziua, Am incercat sa caut in noul cod penal prevederi privitor la inselaciune cu fila CEC fara acoperire si pedepsele aplicate, ecivalentul art 215 din ... (vezi toată discuția)