Stie cineva cam in cat la suta din cazurile de plangeri penale in urma unor incidente de plata cu file CEC s-a ajuns la efectuarea unor pedepse cu inchisoarea? Chiar si in cazul cand filele CEC sunt garantie? Cand un procuror decide inceperea urmaririi penale?
Multumesc
care este mersul unui dosar cu file CEC garantie refuzate? Cand se poate ajunge la executarea unei/unor pedepse cu inchisoarea?
Multumesc
E greu de crezut ca exista o astfel de statistica - poate Parchetul sa faca asa ceva la un bilant intern, dar nu cred ca exista asa ceva pentru public.
Vedeti art 215 din CP (inselaciunea) - se poate ajunge fara prea mare efort la executarea unei pedepse cu inchisoarea daca a avut consecinte deosebit de grave/s-a produs un prejudiciu substantial.
Detaliati mai mult speta proprie, cred ca v-ar ajuta mai mult sa stitit concret despre ce ar putea fi vorba in cazul dvs, decat niste raspunsuri generale.
File cec garantie
Nafets
Am o firma de prestari servicii si in contractele cu furnizori emit file CEC in alb cu titlul de garantie pe care furnizorii le pot folosi respectand anumite ... (vezi toată discuția)