avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Utilitati - reducere taxe notariale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Utilitati - reducere taxe notariale

Intr-o gospodarie de la tara, apa menajera este asigurata cu ajutorul hidroforului, iar evacuarea acesteia se face prin conducte subterane intr-o fosa septica.
Localitatea nu este racordata la apa si canalizare.
In situatia mentionata, cu ocazia vanzarii-cumpararii, notarul poate sa acorde reduceri la taxele notariale, deoarece casa nu este racordata la apa curenta si canalizare?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:58, 14 Decembrie 2012
Taxele notariale se calculeaza in functie de pretul imobilului si nu de dotarile acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare canalizare konadelle konadelle Bună ziua. Am fosă septică alcătuită din 2 bazine. Sunt obligată să mă racordez la rețeaua de canalizare? (vezi toată discuția)
Racordare apa si canalizare obligatorie? buna ziua, sunt in procesul ... GabrielNicolae GabrielNicolae Racordare apa SI canalizare obligatorie? Buna ziua, Sunt in procesul constructiei casei. Incerc sa ma racordez la apa, dar cei de la compania de apa imi ... (vezi toată discuția)
Vecin fara canalizare menajera adrian_27 adrian_27 Buna ziua, Am un vecin la casa, aproapre de centrul Oradiei, care in secolul 21 nu este racordat la canalizarea menajeră. Cred ca isi deversează apa ... (vezi toată discuția)