avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... comisia disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

comisia disciplinara

Buna ziua

Lucrez intr-o institutie bancara, la un "ghiseu universal". Acum catva timp doamnei director regional i-a venit o idee de tesatare a angajatilor, cu o medie minima de trecere de 8.5, in caz contrar ne trimite la comisia disciplinara pentru sanctionare. Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti ce repercursiuni poate avea aceasta cercetare disciplinara, se va vedea undeva la o viitoare angajare?
Cel mai recent răspuns: mdprecup , utilizator 12:36, 14 Decembrie 2012
Buna ziua,

in cazul dvs. numai constatarea unor abateri disciplinare ar putea sa atraga sanctiuni disciplinare. Daca insa, se face o evaluare a modului in care va desfasurati activitatea si sunteti sub punctajul solicitat, consider ca nu vi se poate aplica o sanctiune disciplinara. Este adevarat insa ca s-ar putea pune problema unei concedieri pentru necorespundere profesionala, dar numai daca modul in care va prestati munca este vadit sub standardele stabilite de institutie.
In orice caz, daca vi se aplica vreo sanctiune, luati imediat legatura cu un avocat pentru a va sfatui ce sa faceti si sa va explice ce consecinte sunt.

Avocat Constantin Boncu
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere cm individual Barby1996 Barby1996 Angajat care nu-si a dat demisia,dar numai vrea sa lucreze si nici nu s-a prezentat la munca. Cu ce articol se poate desface CM? (vezi toată discuția)
Neindeplinire target laura-jurist laura-jurist buna ziua in cazul in care un angajat nu isis indeplineste targetul asumat, poate fi vorba despre o abatere disciplinara, in sensul indeplinirii defectuoase ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara ContSters22096 ContSters22096 in cazul unei angajate insarcinate se poate face cercetare disciplinara pentru savarsirea unor abateri? pot fi dispuse sanctiuni impotriva acesteia sau este ... (vezi toată discuția)