avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... achizitie teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

achizitie teren

Este un teren de vanzare proprietate personala a persoanei X la licitatie , pe acel teren se afla o casa in care sta persoana Y. Casa este proprietate comuna X si Y. Pot sa cumpar eu acel teren si daca da ce pot sa fac cu persoana Y care sta in casa respectiva ? Terenul va fi al meu , merg la executor sa-l dea afara?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 16:06, 14 Decembrie 2012
Daca este coproprietar numai pe constructie nu aveti cum sa o dati afara. Puteti sa I cumparati partea dansei de constructie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita fara titlu executoriu? dandanaua dandanaua X ii vinde lui Y o casa, prin contract autentificat la notar, dar la un pret aproape derizoriu (avea urgent nevoie de bani). X ramane si locuieste in ... (vezi toată discuția)
Vanzarea de doua ori a unei parti din teren flora22 flora22 Am nevoie de un sfat juridic in acest caz: Terenul in cauza se compune din - o parte curti constructii si o parte teren agricol. Terenul curtii ... (vezi toată discuția)
Promisiune verbala de vanzare cumparare Roxallanna Roxallanna Buna seara. As avea nevoie de sfaturi, raspunsuri, recomandari pt urmatoarea situatie: Detin impreuna cu verisoarea mea un bun imobil, casa si teren, pe care ... (vezi toată discuția)