avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii despre salarizare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

despre salarizare

cum se calculeaza ziua de o re lucrata la un salariu brut de 1100 lei?

m-am angajata de 2 luni si mi s0a spus ca voi primi salariu de la 750 ron si eu am primit chiar 750., tinand cont ca lucrez 2 zile cate 12 ore, cu 2 zile liber, am lucrat si de 1 decembrie, lucrez si sambete si duminici, astea nu se platesc/? nu mai inteleg nimic din tara asta, lucrez la o firma privata de pariuri sportive.

Astept raspuns si va multumesc
Cel mai recent răspuns: Simion Eugenia , Contabil 15:18, 16 Decembrie 2012
depinde cum va ponteaza cine calculeaza salariul. de exemplu la un tarifar de 1100 ron, salariul pe ora ar fi 6,55 ron (1100/168 ore luna noiembrie) din 1100 se scad contributiile de 32.5% pentru angajat. deci ramane 742,5. daca aveti si deducere suplimentare atunci ar veni mai mult. orele suplimentare se platesc minim 150% si cele din sarbatori legale (1 dec. 30 nov) se platesc dublu sau se da liber platit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata ore suplimentare florin102 florin102 Va scriu pentru prima data si am nevoie extrem de urgent de un rspuns de la D-vs. Lucrez la o companie pe baza unui CIM pe durata nedeterminata.Contractul ... (vezi toată discuția)
Salariu calculat corect? Cornel 2009 Cornel 2009 Buna ziua 1.Lucrez cu contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga (8 ore/zi, 40 ore pe saptamana) cu un salariu de baza brut lunar de 750 ... (vezi toată discuția)
Calcul zi lucrata sarbatoare legala ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, am nevoie de o parere la urmatoarea speta: -un angajat are un salariu de 1000 net luna -in luna mai sunt 21 zile lucratoare deci salariul e 1000 ... (vezi toată discuția)