avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale amenda pentru nedeclarararea autoturismului la termen ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

amenda pentru nedeclarararea autoturismului la termen la impozit

Buna seara,

Va rog sa-mi spuna cine stie cat e amenda pt nedeclararea autoturismului la taxe si impozite in termen de 30 de zile?

Problema e ca mi-am schimbat domiciliul in luna aprilie din sect 6 in sect 3 si figuram cu masina in sect 6, iar acum cand am fost in sect 3 la impozite sa declar alta masina mi s- a spus ca trebuia s-o transfer si pe cealalta in 30 zile de la schimbarea domiciliului si cum habar nu am avut, au zis ca-mi vor da o amenda si nu stiu cat este.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: xyz10092010 , utilizator 17:41, 16 Decembrie 2012
Intre 500 si 1000 lei. Probabil va vor da minimul de 500 cu plata la jumatate in 48 de ore.
Amenda pt nedeclararea autoturismului este stabilita prin Hotararea Consiliului Local la fiecare primarie in parte, de exemplu la mine in oras este intre 60-240 lei, cu plata in 48 ore de 30 lei.

Daca nu ati mai avut probleme cu declararea bunurilor, mergeti in audienta la director de la sector 3, pt a primii avertisment ( multi au noroc si il primesc). Totusi va spun ca nu am mai auzit pana acum de amenda pt faptul ca nu sa transferat dosarul auto de la un sector la altul. Legal trebuia declarat in termen de 30 zile, dar eu zic ca face exces de zel acel fucntionar, mergeti in audienta.
Multumesc. Asa o sa fac, o sa merg in audienta.

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu impozit auto Cosmin Antohe Cosmin Antohe Am schimbat domiciliul in Iulie 2015 dar adresa de transfer am depus-o in August 2016. Intrebarea mea este: care lege se aplica: Cod fiscal 2015 sau cod ... (vezi toată discuția)
Amenda dimamihai77 dimamihai77 Am un matiz si mi-am mutat domiciliul anul trecut in toamna din Constanta la Navodari.Daca nu am facut transferul la masina la taxe si impozite din Constanta ... (vezi toată discuția)
Declarare autoturism administratia financiara ancapo ancapo am cumarat o masina de la un coleg de-al meu, am facut contract de vanzare cumarare, el s-a dusla administratia financiara de care apartinea, si-a obtinut ... (vezi toată discuția)