Buna ziua
Am avut o relatie de 4 ani cu fostul iubit, iar in urma cu cateva luni ne-am desparit. Parintii mei nu erau de-acord cu relatia noastra si din aceasta cauza nu am vrut sa ma casatoresc cu el pentru ca practic ne ascundeam de ai mei si relatia n-a mai mers. Dupa mai multe certuri intre mine si fostul iubit a inceput sa ma ameninte ca are un clip in care eram in ipostaze intime si il va posta pe internet. Clipul exista pentru ca mi l-a aratat si i l-a aratat si unei amice. El spune ca eu mi-am dat acordul sa ne filmam, dar nu este adevarat. Singura proba pe care o am impotriva lui sunt foarte multe mesaje in care ma ameninta si imi vorbea foarte urat.
Simt ca nu mai suport pentru ca imi trimite mesaje intr-una si imi spune ca se va razbuna pentru ca l-am mintit.
Spuneti-mi va rog ce as putea sa fac si daca mesajele sunt acceptate ca proba la tribunal. Va multumesc.
Mesajele coroborate cu alte probe pot fii luate in consideratie de catre instanta.
Puteți sa -mi spuneti unde a facut filmarea?
Este foarte important acest lucru.
Cu atât mai grav.
A filmat in proprietatea unei alte persoane fara acceptul ei lucru interzis de lege.
Eu zic sa-i faci o plangere la parchet,ca daca faci la politie ai sa aștepta mult si bine.
Prietena ta poate fi martor ca el are acea înregistrare si sunt ferm convins ca nu o va face publica si o folosește in scopul de a te santaja.
Cunosc persoane condamnate pentru fapta pe care vrea s-o faca fostul prieten.
Daca nu-i faci plangere acesta te va santaja in continuare si vei avea o viata de calvar.
Daca te lupti cu el poti sa si pierzi,daca nu te lupti ai pierdut deja.
Filmare
Gia22
Buna ziua. Va scriu in legatura cu o problema mai delicata. Iubitul meu m-a filmat in timp ce noi intretineam relatii sexuale. Nu am stiut lucrul asta. Dupa o ... (vezi toată discuția)