avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale reactivare sc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

reactivare sc

Buna ziua, am un sc care a fost declarat inactiv pentru nedepunerea declaratiilor, am depus actele pentru reactivare la administratia fiscala, cat timp o sa dureze toata procedura? mentionez ca sunt la zi cu toate taxele, si amenzile care le-am primit.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 10:30, 16 Decembrie 2012
Poate sa dureze de la o luna la sase luni. Aceasta inactivitate apare si in cazierul fiscal al asociatilor/administratorilor societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme firma inactiva marian34235 marian34235 Buna ziua! Am urmatoarea situatie Am incercat sa imi infiintez o noua firma s-au sa mi se cesioneze parti socialede la alta societate dar am interdictie ... (vezi toată discuția)
Pot să îmi fac pfi dacă am srl cu amenzi? ciocoiubianca23 ciocoiubianca23 Buna ziua, Am un SRL care nu a avut activitate si care a stras amenzi si penalitati datorita nedepunerii actelor. Am depus actele din urma si sunt la zi, dar ... (vezi toată discuția)
Finantele declara o societate inactiva georgetacrisu georgetacrisu buna! in cazul in care administratia financiara declara o societate inactiva-verifica la sediu si nu gaseste pe nimeni-societatea respectiva are obligatia de a ... (vezi toată discuția)