avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire pe salariu pt neplata ratelor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire pe salariu pt neplata ratelor

va rog sa-mi spuneti daca banca imi pune poprire pe salariu pt ca nu am mai putut sa platesc ratele,o sa platesc doar creditul sau si dobanda aferenta creditului.Cineva mi-a spus ca o sa platesc doar creditul fara dobanda si vroiam sa stiu daca e adevarat....Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters82289 , utilizator 12:09, 15 Decembrie 2012
Pentru neplata la data scadenta a obligatiilor de plata se calculeaza si se datoreaza sume accesorii (dobanzi, majorari, penalitati) pana la data stingerii lor.
Altfel spus prin masura propririi se urmareste recuperarea intergrala a creanţei. Asta înseamnă principalul, dobânzile aferente şi penalităţile rezultate până la începerea executării silite şi cele calculate până la stingerea creanţei, aşa cum sunt trecute în contractul de credit pentru care se face executarea.

Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Decembrie 2012
ContSters82289, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stingerea creantelor fiscale nobil nobil In 3 martie am primit o instiintare privind stingerea creantelor fiscale de la ANAF si ea face referinta la declaratiile depuse incepind cu data de ... (vezi toată discuția)
Penalitati si dobanzi dupa poprire pe salariu alinaady alinaady buna ziua ! am si eu o intrebare la care solicit un raspuns cat mai rapid si exact daca se poate. problema este ca incepand cu luna iunie 2011 tatalui meu i ... (vezi toată discuția)
In ce ordine se sting creantele fiscale? Ana Popescu Ana Popescu Este vorba despre un PFA care inregistreaza restante catre ANAF constand din creante fiscale principale cat si creante accesorii. In cazul in care se plateste ... (vezi toată discuția)