avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program de vizita nerespectat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program de vizita nerespectat

Daca copilul plange si nu vrea sa mearga la celalalt parinte pe perioada de timp stabilita legal, il poate lua cu forta? (sa vina cu politia, sau .....)
Vizitele bi-saptamanale sunt acceptate de catre copil, insa cand e vorba sa petreaca mai multe zile la domiciliul celuilalt parinte ,refuza vehement.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:22, 15 Decembrie 2012
Nu puteti forta copilul,nici dvs, nici tatal si nici reprezentantii autoritatilor publice. Nu veti face nimic cu forta ci numai cu vorba buna. Incercati sa explicati copilului situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme in programul de vizitare minor simona. simona. Va rog sa ma ajutati si pe mine in aceasta problema cu un sfat. Baietelul meu are aproape 3 ani, mi-a fost incredintat mie la divort, iar tatal are dreptul la ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna - poate tatal sa ia copilul fara un program de vizita stabilit? katrinella katrinella Buna ziua, Am obtinut in urma unui proces de incredintare minor custodia comuna cu tatal copilului, acesta fiindu-mi incredintat mie. Nu am stabilit un ... (vezi toată discuția)
Ce este hartuirea? ContSters193379 ContSters193379 cand se poate vorbi despre hartuire? in urma unor probleme legate de programul de vizita al copilului,cu fostul sot si concubina acestuia,ca urmare ca ... (vezi toată discuția)