avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... La iesire din romania,aeroport
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

La iesire din romania,aeroport

Am prezentat actele la punctu de control din aeroport mia pus intrebari cine e mama cine e tata frati surori.....dupa care a sunat pe cineva si ia zis "avem un cod 98......" a venit cineva de la politia de frontiera dupa care ma dus intro camera unde mi-a dat sa complectez o hartie in vedere stabiliri domiciliului,nimeni nu stia sa imi spuna despre ce e vb am complectat mia luat cnp serie pasaport....dupa care am plecat.Precizez ca am buletinu expirat din May 2012,si o plangere in care sunt parte vatamata.Ce poate sa fie?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: sidneyshaw , utilizator 19:28, 16 Decembrie 2012
E din cauza cartii de identitate, pentru ca e expirata.
Daca nu aveati si pasaportul la dumneavoastra nu v-ar fi lasat sa va imbarcati.
Plangerea ca sunteti parte vatamata nu cred ca era in evidentele politiei de frontiera. In schimb faptul ca erati cu buletinul expirat sigur figura.
Solicitati cat mai repede eliberarea cartii de identitate si atunci va veti convinge despre ce era vorba.

[Editare diacritice]
Ultima modificare: Duminică, 16 Decembrie 2012
Ares-3, moderator
Asta e sigur problema,o sa vad la intoarcere sigur iara trebe sa complectez,Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat strainatate dumutaadrian dumutaadrian Buna ziua,o mica problema am.Mama mea este in Italia, si i-a expirat buletinu,ar putea veni in tara sa isi reinnoiasca buletinu ,dar sa nu fie ceva probleme la ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata, calatorie in ue soringoldenkid soringoldenkid Buna seara ma numesc Sorin si as dori sa ma lamuriti intr-o problema........pe 27 ianuarie imi expira CI dar problema e ca eu sunt in Italia si pot veni acas ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata  e i e i Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca si cum sotul poate intra in tara, din Italia, cu cartea de identitate expirata din data de 18 mai 2016. El are un buletin ... (vezi toată discuția)