buna ziua am si eu o antrebare sant tatal a unui copil de 12 ani si sant despartit de mama lui de 8 ani ea la parasit la varsta de 3 anisori a plecat an spania si acum ma ameninta k vine sa ma dea in judecata sa ami ia baiatul as vrea un raspuns clar poate sa al castige dak la parasit va multumesc
=D>
In afara ce trebuie sa asculti pe copilul, nu cred ce vreun judecator sa va surprinda cu asemenea decizia. Legea lasa la indemana judecatorului prin anchete sociale, sihologice, s.a.m.d. viitorul copilului, dar o simpla amenintare nu schimba nimic dupa 8 ani de despartirea.
Da, copilul va fi intrebat unde isi doreste sa stea, raspunsul lui va cantari foarte mult. Totusi este bine sa va ganditi ca cei mici pot fi manipulati foarte usor, sa nu incerce fosta sotie sa il castige cu diverse bunuri scumpe.
10 ani trebuie sa aibe copilul. Conteaza foarte mult ancheta sociala, vor fi implicati si cei de la scoala sa spuna daca va implicati in educarea lui. Bafta!
Mama disperata!!
d_dea
In urma a nenumarate discutii si pb cu sotul meu am ajuns la o despartire neoficiala (fara divort) . Eu am plecat din cauza amenintarilor si a violentei ... (vezi toată discuția)