buna ziua...eu si partenera mea am decid sa ne despartim cu toate ca avem un copil de 2 ani impreuna...ea a ales sa plece si sa se intoarca acasa cu maicasa fiind pensioanara si avand propriul ei apartament...ea de munca nu isi va gasi ptr este ft pretentioasa cu minca...eu lociuesc in anglia cu un job permanent ...parintii mei la fel cu o situatie finanaciara buna...as dori sa stiu dak as avea castig de cauza in privinta copilului...ptr k ea nu va fi de acord sa imi dea baiatul sa il aduk la mine acasa sa imi petrec timpul cu el...multumesc...precizez k parintii mei locuiesc in tara...
Depinde, dacă nu rezolvați problema în mod amiabil, veți fi nevoiți să vă judecați. Instanța va solicita efectuarea unei anchete sociale la domiciliul ambilor părinți, pentru a se constata care sunt condițiile de creștere și educare pe care le oferă fiecare dintre dvs. În toate situațiile se va avea în vedere interesul superior al minorului.
tocmai k va trebui sa ne judecam...ptr k pe cale amiabila nu se poate...nu suntem casatoriti, baiatul e pe numele meu...conditiile sunt urmatoarele...maicasa are apt si ea va sta cu maicasa...ea nu munceste ,,maicasa pensionara...maicasa ii vb urat baiatului prin cuv gen nu ma freca la cap...etc....parintii mei muncesc amandoi cu o situatie destul de buna...au o casa cu 3 camere in care mai sta sormea...si ea munceste....fosta partenera cat timp a stat cu mine mai vb si cu alti barbati ...am si dovezi...in situatia care vam prezentato as avea castig de cauza?multumesc