avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Consecinte juridice ale unei actiuni in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Consecinte juridice ale unei actiuni in instanta

Care sint consecintele juridice ale unei actiuni in instanta in carepiritul si reclamantul sint aceeasi persoana?
Cel mai recent răspuns: CETATEANA1 , utilizator 16:12, 16 Decembrie 2012
Fiti mai explicita ... o persona fizica nu poate avea calitatea de reclamant si parat in acelasi litigiu ...
asa e cum va spun.persoana cu care ma judec pt o bucata de teren ca a intrat cu casa la mine pe teren , nu stiu cum dar s-a dat singura in judecata.
Nu se poate să se dea singură în judecată. Am strania senzatie ca e vorba de uzucapiune, caz in care dvs. sunteti parte in proces.
deci eu am dat persoana in judecata pt ca a intrat la mine pe teren cu casa.primaria dupa ce am dat in judecata persoana i-a dat urbanismul,si daca primaria a primit de la judecatorie citatie primaria a dat in judecata si ea persoana respectiva pt ca a contruit fara aviz. Dar si persoana in cauza s-a dat singura in judecata.Asta intreb si eu cum e posibil?Nici eu nu inteleg.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a "vandut" blana ursului din padure (caz ciudat si in acelasi timp socant) Catalinozaurusrex Catalinozaurusrex Buna ziua! Treaba sta in felul urmator... Incerc sa fiu cat mai coerent... Ai mei au vandut in urma cu vreo 20 de ani, cam dupa revolutie, casa ... (vezi toată discuția)
Citatie de prezentare in fata tribunalui pentru fond-superficie hidalgo hidalgo Buna seara, Am primit o citatie de la Judecatoria Dragomiresti pentru à me prezenta pe data de 23 februarie pentru fond-superficie. Or, pe internet se ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune - dovada demersurilor pentru aflarea domicliului paratei ana*maria ana*maria Buna seara, Am introdus o actiune civilia, prin care prin jonctiunea posesiilor a mea cu a parintilor mei inceputa in vremea codului civil, sa se constate ... (vezi toată discuția)