avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... regulamentul 2201/2003
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

regulamentul 2201/2003

extras dintr-o hotarare in materie de obligatiide intretinere supusa unei proceduri de recunoastere si de incuviintare a executarii ,anexa 2
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:16, 16 Decembrie 2012
Ce doriti? Care ar fi intrebarea dvs.?
Supusa procedurii de recunoastere si de incuviintare a executarii este hotararea judecatoareasca si nu extrasul acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere anexa 1 claudia7880 claudia7880 Buna ziua, ma puteti ajuta cu un model de cerere pentru Anexa 1 denumita extras dintr-o hotarare in materie de obligatii de intretinere care nu este supusa ... (vezi toată discuția)
Procedura executare silita pentru pensie de intretinere danemarca ... Diamandi Diamandi Am trimis in Danemarca al autoritatea centrala documentele pentru executare silita a sotului pentru pensie de intretinere si dupa cateva luni am primit raspuns ... (vezi toată discuția)
Am o hotărâre judecătorească pentru pensie de întreținere, însă tatăl minorului lucrează și domiciliază în spania. cum poate fi pusă în executare? Corinas Corinas Buna ziua! Am o hotarare judecatoreasca pentru pensie de intretinere, insa nu stiu cum va fi pusa in executare avand in vedere ca tatal baiatului lucreaza ... (vezi toată discuția)