avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs respins. Ce urmeaza?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs respins. Ce urmeaza?

Buna seara!
Am avut un proces civil in urma caruia am primit o decizie care nu m-a multumit. Se preciza in raspunsul scris ca am drept de recurs. Am depus actele pentru recurs, iar acum avocatul imi spune ca a fost respins si ca nu mi se va comunica acest lucru in scris. Intre timp am fost la toate infatisarile, am depus documentele solicitate, am platit taxele, evident!?!?!.
Ce se mai poate face?
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 18:28, 16 Decembrie 2012
Trebuie sa urmariti redactarea hotararii prin care s-a respins recursul si imedia ce se redacteaza sa luati legatura cu un avocat sa vada daca mai este ceva de facut.
In principiu fiecare proces are un final, iar una dintre partile implicate pierde.
De aceea trebuie vazut daca aveti vreun motiv pentru a exercita o cale extraordinara de atac, prin care sa intoarceti in favoarea dvs aceasta solutie definitiva si irevocabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces castigat-recurs pierdut Sorincrys Sorincrys Buna seara,am si eu o nelamurire poate ma poate ajuta cineva cu cateva indrumari si sfaturi.O sa incerc sa redau situatia cat pot de clar,dar recunosc ca nu ... (vezi toată discuția)
Recurs respins irevocabil...se mai poate ataca? Beldean Aurora Maria Beldean Aurora Maria Am un proces impotriva I.P.J.Bihor pt anularea unui proces verbal de contraventie(depasirea limitei de viteza in localitate)si mi s-a respins recursul ca ... (vezi toată discuția)
Sentinta data in urma unui recurs offefei offefei buna ziua! Ce se mai poate face in urma unei sentinte irevocabile, date in urma unui recurs? Sustin ca am pierdut recursul chiar daca fondul si apelul au fost ... (vezi toată discuția)