avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... problema
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

problema

Buna dimineata,
Am si eu o problema, sunt in faza incipienta cu procese demarate pentru rezilierea contractului de comodat si proces penal impotriva comodantei.
Fiica proprietarei face presiuni asupra mea, ma forteaza sa parasesc apartamentul intr-o luna, amenintantu-ma ca daca nu plec, face si drege...
I-am explicat ca decizia finala o va lua judecatorul, nici macar nu a avut loc prima infatisare si imi face viata un iad, ce sa fac in situatia asta?
Eu imi caut intre timp alta casa, dar nu pot sa plec cand vor ele, vreau sa respect legea, m-au fortat sa fac apel la justitie.
Multumesc,
Adriana.
aveti posibilitatea depunerii unei plangeri penale pt savarsirea infractiunii de amenintare.
(sau , daca sunt intrunite cerintele prevazute de lege, a tulburarii de posesie)
Ultima modificare: Joi, 5 Februarie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie facut... adriana totan adriana totan Buna dimineata, Acum cateva zile va spuneam ca am avut probleme mari cu proprietata (comodanta), mi-a adus in apartament ca sa locuiasca cu mine , 2 persoane ... (vezi toată discuția)
Posibil dosar penal - amenintare politist nicolae67 nicolae67 Buna dimineata, am mai multe intrebari la care va rog sa imi raspundeti. Zilele trecute am fost chemat la politie din cauza unui apel la 112, nu am dat nici ... (vezi toată discuția)
Evacuare Anonim122 Anonim122 Buna seara, acum un an am inchiriat un apartament. Proprietara imobilului nu a vrut sa facem acte la ANAF decat daca noi plateam. Am mers cu dumneaei la ... (vezi toată discuția)