avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Posibil dosar penal - amenintare politist
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Posibil dosar penal - amenintare politist

Buna dimineata, am mai multe intrebari la care va rog sa imi raspundeti.
Zilele trecute am fost chemat la politie din cauza unui apel la 112, nu am dat nici o declaratie, nu am primit nici o amenda, nimic, doar ca am fost batut de seful de post. In ziua urmatoare m-am imbatat si pe mess am amenintat-o pe fiica sefului de post(celui care m-a batut) ca o sa ma razbun, ca o sa-l impusc..etc..am fost chemat la politie, mi-a oprit la politie si mi-a zis ca imi face dosar penal si ca nu o sa mai pot iesi din tara(respectivul stie ca peste 2 sapt vreau sa plec in legiunea straina) Intrebarile mele sunt: Imi poate face dosar penal pentru asta? Imi poate baga asa rapid interdictie de a parasi tara? Va multumesc anticipat
Da, este posibil să înceapă urmărirea penală împotriva dvs. pentru comiterea infracţiunii de ameninţare. În cursul urmăririi penale poate fi instituită măsura interdicţiei de a părăsi localitatea sau ţara.
fara probleme, as putea spune. amenintarea unui copil de politist cu moartea ? ma mir ca nu ati fost retinut.
Am servit legiunea straina timp de 5ani, am iesit cu alta identitate, cu cetatenie franceza..eu comunic zilnic cu cei de la interpol si mi-au zis k dak intru in belele sa ma prezint imediat la ambasada frantei, dar eu nu vreau sa fug, vreau sa plec cu capul sus. Vreau un avocat bun care sa ma scoata basma curata.
Ultima modificare: Joi, 18 Iulie 2013
nicolae67, utilizator
Nu este vorba de amenintare ce de ultraj, ca doar l-ati amenintat pt. ceva ce are legatura cu activitatea lui ..


Nu recunoasteti ca l-ati amenintat. Conversatiile de pe mess nu constituie proba. Sa nu uitati sa ii ziceti la procuror ca sunteti certat cu el, si e posibil ca chiar el sa fi scris acele mesaje. Puneti-va un router wifi prin casa, aratati ca e fara parola,etc.
Bun, admiţând că este ultraj, să vedem care sunt faptele efectuate în exerciţiul funcţiunii de către domnul poliţist. Utilizatorul spune că nu a dat nicio declaraţie, nu a primit vreo sancţiune , ci doar a fost bătut. Deci fapta efectuată de poliţist , dacă poate fi dovedită , i-ar putea crea acestuia mari probleme , nu?
Ar putea cădea la pace sau să se bată în plângeri penale .
Nu am prea înţeles ce este cu apelul la 112, însă presupun că are legătură cu chemarea userului la secţie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu politia romana Antik Antik Avem urmatoarea speta : Un var de-al meu a dat muzica tare la ora tarzie din noapte. A venit politia romana ,patrula mixta compusa din politisti locali si ... (vezi toată discuția)
E ultraj? zerotika zerotika Am fost la o zi de nastere in weekend, m-am imbatat si ne-am cam certat. Au aparut din senin niste politisti. Mi-au dat un avertisment si apoi o alta amenda de ... (vezi toată discuția)