avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit de nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit de nevoi personale

buna ziua am un credit de nevoi personale in euro luat acum cativa anii si la care in ultimul an nu am mai putut plati,creditul l/am luat cand aveam buletinul pe adresa parintilor mei si as vrea sa stiu daca prin faptul ca nu am mai putut plati banca ar putea sa vina sa le ia alor mei din casa ca sa recupereze creditul?,mentionez ca ei nu au fost ca girantii si nu au nici un amestec in acest credit,nu sunt mentionati nicaieri in contract doar adresa o aveam la ei,va multumesc
Cel mai recent răspuns: adynut , utilizator 20:16, 18 Decembrie 2012
va multumesc ptr raspuns,bunuri nu am de ascuns ptr ca nu am nimic pe numele meu,de lucrat inca nu lucrez dar vroiam sa stiu in cazul in care imi gasesc de lucru ce se poate intampla,creditul a fost luat impreuna cu fostul sot si viata mea actuala nu imi permite sa mai pot plati acei bani chiar daca sunt intr-o alta tara.dar in tara am un card blocat cu banii primiti ca alocatie a copilului meu si banii ptr indemnizatie,ma intereseaza cand se va putea debloca acel card?si ce se poate intampla cu acei bani?
Ultima modificare: Marți, 18 Decembrie 2012
adynut, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri executare silita anadanuta anadanuta Buna ziua. Am doua credite la doua banci diferite. Pentru unul din ele am mai mult de 500 de zile in intarziere iar ptr al doilea am 140 de zile. Inca nu am ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi toma_claudia toma_claudia Buna ziua, As dori sa primesc un sfat de la cei avizati. In anul 2008 am contractat un imprumut de nevoi personale, pe care nu am mai putut sa-l achit. Intai ... (vezi toată discuția)
Consecinte neplata credit ipotecar adynut adynut am un credit ipotecar in franci elvetieni luat acum 5 ani cu care am luat un apartament,de 3 ani nu am mai platit la credit ptr ca m/am despartit de cel cu ... (vezi toată discuția)