avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... boala profesionala.
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

boala profesionala.

buna ziua .sunt un pensionar pe caz de boala(am 3 operatii de hernie de disc si sar putea sa ofac pe apatra pentru ca am probleme )si de o saptamana am luat BP2 dupa multe luni de umblat,ma_m uitat pe forum si am citit ca am avea niste drpturi(bilete de tratament,spitalizari fara cost ,infestigatii med sicompesati banesti)asa mi_a spus si doctora dar a mai spus ca de indmnizatile pentru pierdera integritati nu beneficez ca deja sant pensionar pe caz de boala grupa 2 si am pierdut capacitatea de munca . am citit si eu legea 346 si am gasit la sctiunea5art 42 pentru pierderea integritati:au dreptul la o compesatie pentru atingera integritatii asigurati care au o BP sau AC si raman cu leziuni permanente care produc deficente si reduc capacitatea de munca intre 20_50%"'.va rog sa_mi spuneti mai pot beneficia de compensati banesti sau altele ca trbuie sa depun dosatul la casa pensiei si nu stiu ca am inteles ca te prostsc cum vor . mai am o intrebare ,ma poate ajuta la pesia de bola declararea BP9(recalculare,iesirea la pensia devinitva) va multumesc. .
Cel mai recent răspuns: daniel2766 , utilizator 07:59, 20 Decembrie 2012
Discutia de la adresa de mai jos va poate fi de folos.
www.avocatnet.ro/content/for...
multumesc.eu trebuie sa ma duc la casa pensilor sa depun un dosar pentru boala profesionala si ar mai trebui sa depun si o cere penrtu pierderea integritati spuneti dv.deci aticolu 42 din sect a 5 a nu ma afecteaza si as putea sa obtin compensatia.daca nu obtin nici un raspuns sa dau in judecata CP.
Ati inteles corect.
Va urez bafta ! Va fi de durata.
multumesc inca o data. o sa va tin la curent cum decurg lucrurile.LA MULTI ANI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boală profesională Alexandru mic Alexandru mic De curând am fost la medicina muncii in urma caruia sa semnalat cu boală profesională. Antraco.Silicoza 1/1 .Polidiscopatie Cervicala cu hernie de disc c5 ... (vezi toată discuția)
Boala profesionala popradu22 popradu22 Buna ziua am fost depistat cu boala profesional hernie de disc si după câte am înțeles la casa de pensi la noi la Perosani zice ca nu se dau indemnizați ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala sau renta viagera Edward199 Edward199 Buna ziua ! In ultimii 3 ani am facut 3 hernii de disc la acelasi angajator ! cum exista obligatia cu doctorul de medicina muncii , angajatorul nu vrea sa mai ... (vezi toată discuția)