avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil?

Buna ziua, vreau sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie crestere copil, daca in prezent am 2 contracte de munca fiecare cu 2 ore? Daca in ianuarie mai inchei un contract cu 4 ore se ia in calcul? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:34, 17 Decembrie 2012
1. Nu conteaza ce fel de contracte individuale de munca (CIM) aveti si cate asemenea contracte.

2. Toate veniturile nete din toate CIM, din cele 12 luni premergatoare nasterii copilului, se iau in calculul indemnizatiei pentru CCC.
Va multumesc pentru raspuns. Ma interesa daca timpul de lucru trebuie sa fie de 8 ore sau poti si cu jumatate de norma sa beneficiezi de indemn. crestere copil, pentru ca nicaieri in lege nu se precizeaza cate ore trebuie sa ai in CIM.
Tocmai, pentru ca nu se precizeaza nicaieri, veti beneficia de indemnizatie pentru CCC indiferent de cate ore lucrati pe zi (chiar si sub 8 ore pe zi).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz special - indemnizatie de crestere a copilului 2013 WinstonSmith WinstonSmith Va rog sa expuneti punctul dvs. de vedere privind conditiile de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului in urmatoarele conditii: 1. Fiind tatal ... (vezi toată discuția)
In cat timp poate fii depusa cererea pt indemnizatie ,dupa nastere? lando lando Buna ziua,eu am un contract pt 2 ore si salariul aferent al acestei sume,la un srl,am inteles k nu pot beneficia de indemnizatie decat daca am salariu minim cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Redman Redman Buna ziua, Doresc sa aflu care este forma legala sau daca exista vre-o varianta prin care sa beneficieze de indemnizatie crestere copil fara sa aiba un loc ... (vezi toată discuția)