avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credite

Am contractat un credit de nevoi personale fara ipoteca in 2008. Acum am salariul mult mai mic si am acumulat restante, platesc lunar o jumatate din rata stabilita initial, este o intelegere verbala cu reprezentantii bancii. Am inteles ca banca repectiva va pleca din tara, deja a inchis unele sucursale, iar creditele neperformante vor fi preluate de recuperatori.Pot acestia sa puna sechestru pe locuinta daca nu am giat cu nimic?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 13:20, 17 Decembrie 2012
Nu vor pune sechestru decat daca exista indicii ca va veti instraina patrimoniul pentru a va induce starea de incapacitate de plata. Debitul va fi recuperat prin executare silita asupra veniturilor lunare realizate de dumneavoastra (poprire) sau prin vanzarea silita a unui bun din patrimoniul propriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare acte de instrainare carmenssilva carmenssilva Am un credit de nevoi personale, fara garantii, la care am ceva restante. Pentru a fi sigura ca nu imi vor pune sechestru pe casa in cazul unei eventuale ... (vezi toată discuția)
Finante-banci carmenssilva carmenssilva Am un credit de nevoi personale fara garantii sau giranti la [Banca]. Sunt bugetar si atunci cand am contractat creditul aveam venituri mult mai mari decat ... (vezi toată discuția)
Ma pot executa silit pe o casa ipotecata deja? melania_30 melania_30 Buna seara, debitul meu restant pentru un credit de nevoi personale negarantat este acum de la 35000ron la 65000rom.Firma de recuperari creante mi-a trimis o ... (vezi toată discuția)