avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Act aditional intre pers fiz - firma
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Act aditional intre pers fiz - firma

Buna ziua,
va cer ajutor in rezolvarea unei probleme. Sint o persoana fizica care am inchiriat unei firme apartamentul pentru sediu social. Contractul l-am inregistrat la finante si am platit impozit pe venit. Acum m-am intors in apartament, sint de acord ca firma sa aiba mai departe sediul social la mine dar as dori sa intrerupt contractul cu firma in legatura cu plata unei sume ca si chirie in schimb doresc ca firma sa plateasca cheltuielile legate cu consumul de curent electric si gaz.
Ce am de facut?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 22:17, 17 Decembrie 2012
Mergeti la Administratia Financiara si reziliati contractul cu firma. Pt contractele de utilitati mergeti la notar si faceti un act notarial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducerea chieriei si a altor cheltuieli pentru o firma care functioneaza in alt spatiu decat sediul social. stildeviata stildeviata De putin timp am infiintat un SRL avand ca domeniu de activitate Publicitate- cod CAEN 731.Pentru sediu social am incheiat un contract de comodat la o adresa ... (vezi toată discuția)
Chirias fara contract paunicasilviu paunicasilviu Buna ziua Am si eu o problema legata de inchirierea unui apartament. Am inchiriat un apartament cu 2 camere unor persoane cu un contract facut intre noi ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli locuinta serviciu srl Angela Stancioi Angela Stancioi Buna ziua, cum se pot inregistra si deconta cheltuielile de intretinere locuinta de serviciu pentru un SRL. SC a inchiriat o locuita-apartament care nu este ... (vezi toată discuția)