avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie gr2+boala profesionala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie gr2+boala profesionala

la pensia pe caz de boala gr2 din anul 2011 oct ,dupa 27 ani de munca din care 13 ani am avut gr_a2(am iteles cand mi_sa facut calculu ca gr2 nu se pune la calcul de pensie pe caz de boala si foarte multe penaizari care nu le inteleg,am avut salari mari si am o pensie de 679 ),acum am optinut si boala profesionala,as dori sa stiu ma ajuta cuceva la pensie si daca ma ajuta ce demersuri sa fac sa intru in drepturi.am inteles ca as putea sa ies mai devreme la pensia normala cu toate ca am numai 46 de ani si as vrea sa pot sa muncesc in continoare daca ma ajuta sanatatea.multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie de boala profesionala daniel2766 daniel2766 am o pensie de invaliditate grupa2 dupa 3 operatii de hernii de disc.as dori sa stiu ce inseamna o pensie de boala profesionala(am inteles ca pot sa o optin ca ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita varsta marina_karina1957 marina_karina1957 nascuta in 1957 09-14 in prezent pensionata pe caz de boala gr2 .Intrebare;am vechime de 32 de ani din care 4ani si 11 luni in gr2 de munca. si cu ce punctaj ... (vezi toată discuția)
Doresc sa stiu daca este posibil asa ceva dodorel62 dodorel62 As dori sa va relatez o poveste la care solicit un raspuns concret Am 30 de ani vechime si varsta de 50 de ani (4 ani gr1,10 gr2 si restul la birou) lucrand ... (vezi toată discuția)