avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... acordare concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

acordare concediu crestere copil

Daca esti actionar intr o firma cu 10, 20 de procente si nu obtii venituri din ridicarea dividendelor poti beneficia de indemnizatia de crestere copil?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:00, 22 Decembrie 2012
Pentru a putea beneficia de indemnizatie de crestere copil trebuie sa aveti minim 12 luni venituri impozabile anterior nasterii copilului
In acest caz, nu puteti beneficia de indemnizatia pentru CCC.
Dc nu solicit concediul acela de 126 zile si merg la serviciu in continuare se acorda vreo facilitate pt mine ca angajat sau angajatorului?Dar la cel de crestere copil, dc revin imediat la munk?multumesc.
Din cele 126 zile trebuie sa aveti minim obligatoriu 42 zile dupa nastere. Pentru restul de zile nu aveti nici o facilitate in plus. Daca reveniti din crestere copil mai devreme de un an veti primi stimulentul de insertie.
ce valoare are acest stimulent de insertie?

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie anymaryh anymaryh Buna ziua! Am urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati: o salariata care tocmai a nascut, se afla in concediu medical sarcina si leuzie, cu mentiunea ca ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de stimulent daca ma reintorc la serviciu imediat dupa nastere si in situatia in care am lucrate doar 6 luni ? catalinion84 catalinion84 Buna ziua, Daca nu am realizat decat 6 luni venit si am nascut pot beneficia de stimulentul pentru intoarcere la servici? Eu am inteles ca nu pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal postnatal mikaemy mikaemy Buna ziua!Va rog sa ma ajuta-ti daca se poate raspunzandu-mi la urmatoarea intrebare :Este posibil sa stau in concediu prenatal+postnatal mai putin de 126 de ... (vezi toată discuția)