avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Notar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Notar

Ce acte trebuie sa am la notar pentru actul constitutiv pentru un SRL cu trei asociati (unul roman, doi straini)? Multumesc.
Actele asociatilor si rezervarea de denumire.
Inca o intrebare, te rog, pentru asociatul strain este necesar pasaportul lui la notar, dar am auzit ca se cere si cazierul lui judiciar din tara respectiva si tradus. Cat de adevarat este? Sau mai precis ce documente din partea lui trebuiesc?
Multumesc.
cetateanul strain da declaratie la notar ca nu are cazier fiscal, nu are cazier judiciar si poate avea calitatea de asociat si/sau administrator intr-o societate comerciala romana. (daca nu cunoaste limba romana, este nevoie de un traducator autorizat care sa certifice ca intelege ce semneaza)
lucianiculae@rdslink.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituire societate cu asociat unic cetatean strain Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna dimineata! Revin si eu cu o intrebare; speta sta in felul urmator: o societate comerciala cu asociat unic cetatean strain e in curs de infiintare. ... (vezi toată discuția)
Semnare act constitutiv de asociat strain aurica ilie aurica ilie am marea rugaminte sa fiu ajutata in urmatoarea situatie:: suntem 3 asociati la un srl si mai dorim adaugarea unui asociat strain (din alta tara). deoarece ... (vezi toată discuția)
Persoana straina la o societate comerciala. woodblue woodblue Cum poate o persoana straina sa devina asociat al unei Societati Comerciale. Firma este deja deschisa in Romania. Care sunt actele necesare din ambele tari ?? ... (vezi toată discuția)