am hotarit ca ptr recurs sa schimb avocatul,iam comunicat lucrul acesta si nici nu am semnat vreun contract.nu am fost de acord cu motivele de recurs lucru pe care i l am spus de indata ce am vazut recursul.alt avocat a formulat recursul oficial.acum imi cere bani precum ca a tmia trimis recursul si ca la formulat,asta bineinteles dupa ce alt avocat a facut recurs.....ce pot face in cazul asta..ma simt abuzat de aceasta persoana as putea spune hartuit
Aţi putea face mai multe totuşi, eu mă voi opri doar la 2 aspecte :
1) formulaţi în 2 exemplare o NOTIFICARE către instanţa unde se judecă recursul, le înregistraţi la serviciul registratură (opriţi una) şi notificaţi instanţa că acel recurs este ABUZIV, NETEMEINIC şi NELEGAL, că este făcut fără voia dvs. de acel fost avocat al dvs., făcând precizarea că recursul legal este cel din data . . . făcut de către av. . . . ;
2) executaţi o copie de pe notificarea înregistrată, formulaţi în 2 exemplare o altă notificare către acel cabinet şi numiţi acel fost avocat, notificaţi-l că gestul lui în a vă formula şi depune contra voinţei dvs. acel recurs, că el constituie un abuz grosolan, că vă dăunează intereselor dvs. legitime.Pt ca să-l puneţi la punct pe acel avocat, solicitaţi-i să-şi retragă ABZIVUL recurs (aici îl veţi "încuia") până la data de . . . . . inclusiv şi să vă comunice în scris pe adresa dvs. rezultatul până la data de . . . .în caz contrar îl veţi acţiona în judecată.Depuneţi-i poştal-recomandată cu Confirmare pe numele şi adresa cabinetului notificarea+cea în copie înregistrată de dvs. la acea instanţă unde se judecă recursul.Păstraţi câte un exemplar din FIECARE notificare+factura poştei+Confirmarea cu semnătura de primire a acelui avocat;
3) dacă vă solicită vreo plată pt. ABUZIVUL şi voluntarul lui recurs, refuzaţi a-i da : nu v-a muncit, nu-l plătiţi! Să vă cheme în judecată!
Notă: eu NU cunosc adevărul dar dacă este adevărat ceea ce postaţi dvs., este pt. prima dată în viaţa mea când aud de aşa ceva abuz (ca să nu-i zic mai pe şleau: curată nebunie) !
Daca nu ati semnat un contract, i-ati si comunicat ca nu mai doriti sa apelati la serviciile sale, nu e indreptatit sa va ceara bani, practic a muncit fara ca dvs sa i-o cereti. Nu prea aveti ce face decat sa nu-l platiti. Puteti sa-i trimiteti o informare scrisa, sa va faceti oarece probe daca va da in judecata.
.Deci iam trimis un email multumind ui ptr serviciu din timpul procesului si spunindui ca altcineva se va ocupa de recurs..chiar mi a trimis un email spunindu mi ca are un gust amar in urma colaborari,iar eu sunt pe cale sa imi pierd proprietatea daca tot veni vorba de gust amar...nu specifica nimic despre recurs contractul anterior, am achitat tot ce trebuia.cred ca recursul ei este si dupa data limita ptr recurs, ca sa nu mai spun ca mia adus la cunostiintza cu 7 zile inainte de data limita ptr recurs ptr ca a fost plecata din tara....,sper sa scap de ea cu bine...eu ne fiind in tara am vorbit astazi cu noul avocat cu care am si semnat un contract,se va informa miine la judecatorie
Daca nu are contract pentru motivarea recursului vechil avocat a facut motivarea recursului benevol.
Daca nu sunteti de acord cu motivele de recurs facute de vechiul avocat si se vor ivi probleme va fi necesar sa prezentati contractul de asitenta juridica la instanta de recurs pentru a dovedi ca nu avea calitatea de a va redacta motivele de recurs.
Vorbiti si cu noul avocat si vedeti ce va spune.
Proces cu banca
ddaniel
Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns:
In anul 2014 am dat in judecata o banca din Romania in care am reclamat clauzele abuzive in care am ... (vezi toată discuția)