avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recursul
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recursul

am hotarit ca ptr recurs sa schimb avocatul,iam comunicat lucrul acesta si nici nu am semnat vreun contract.nu am fost de acord cu motivele de recurs lucru pe care i l am spus de indata ce am vazut recursul.alt avocat a formulat recursul oficial.acum imi cere bani precum ca a tmia trimis recursul si ca la formulat,asta bineinteles dupa ce alt avocat a facut recurs.....ce pot face in cazul asta..ma simt abuzat de aceasta persoana as putea spune hartuit
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 21:20, 20 Decembrie 2012
Eu din formularea initiala inteleg ca Dvs ati fost nemultumita de ce scria in recurs de unde deduc ca i-ati dat un acord (macar verbal) sa il intocmeasca. Daca l-ati notificat din timpul procesului, de ce ati acceptat sa primiti si sa cititi acel document? Eu va sugerez sa incercati totusi sa ajungeti la o intelegere, probabil pe o suma minima care sa acopere deranjul primului avocat fara a lua in calcul valoarea profesionala a recursului, in sensul sa acoperiti macar timpul pierdut de primul avocat. Pana nu veti castiga cel de-al doilea proces nu puteti sti cu adevarat care recurs respectiv avocat a fost mai bun.
medieribucuresti a scris:n
nEu din formularea initiala inteleg ca Dvs ati fost nemultumita de ce scria in recurs de unde deduc ca i-ati dat un acord (macar verbal) sa il intocmeasca. Daca l-ati notificat din timpul procesului, de ce ati acceptat sa primiti si sa cititi acel document? Eu va sugerez sa incercati totusi sa ajungeti la o intelegere, probabil pe o suma minima care sa acopere deranjul primului avocat fara a lua in calcul valoarea profesionala a recursului, in sensul sa acoperiti macar timpul pierdut de primul avocat. Pana nu veti castiga cel de-al doilea proces nu puteti sti cu adevarat care recurs respectiv avocat a fost mai bun. n
nn

buna seara domnule Dragos,
Am respectuoasa rugaƒminte de a nu mi-o lua în nume de raƒu intervent›ia mea cu privire la speta în cauzaƒ, intervent›ia mea este una respectuoasaƒ, dornicaƒ de clarificare si din puraƒ curiozitate :

1) Să înteleg caƒ (nu s™tiu ce înteleg ori ce vor înt›elege distins™ii avocat›i, . . . utilizatori etc etc) :

”Pana nu veti castiga cel de-al doilea proces nu puteti sti cu adevarat care recurs respectiv avocat a fost mai bună€,”

ar trebui laƒsate ambele variante de recurs active spre judecata, fiecare cu cerint›e total opuse/contradictorii intereselor DORITE de reclamantul-recurent (necunoscând eu cont›inutul act›iunii la fond s™i nici hotarârea instant›ei de fond, mai mult, nici punctele de vedere expuse-motivate-sust›inute în calea de recurs ale celor 2 avocat›i, NU s™tiu cât de întemeiate ar fi solicitaƒrile reclamantului-recurent, încadrabile sau nu ori, part›ial textului de lege în calea de atac numita recurs) în vederea judecaƒrii ?

2) Pe care din cele 2 intervent›ii în recurs saƒ-l ia de bun instant›a de recurs (pe cel al fostului avocat și contrar dorintei reclamantului-recurent, ori, pe cele dorite de reclamat și depuse de cel de-al doilea avocat) , având în vedere că ele au motive de atac diferite ? Că doar sunt 2 variante/acțiuni în calea de atac numită recurs.

3) trebuie sau NU înlăturat/anulat etc unul din cele 2 VARIANTE de recurs, sau NU ? !

4) Sau cum ? !

Vă salut respectuos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare la recurs titisor29 titisor29 Buna ziua se mai face intampinare la recursul formulat de recurentul / reclamant daca am facut recurs si eu instanta de fond a admis numai un capat de ... (vezi toată discuția)
Responsabilitate ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua, In cadrul unei actiuni civile indreptate impotriva unui abuz exercitat de un executor judecatoresc, am fost reprezentat atat pe fond cat si in ... (vezi toată discuția)
Proces cu banca ddaniel ddaniel Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: In anul 2014 am dat in judecata o banca din Romania in care am reclamat clauzele abuzive in care am ... (vezi toată discuția)