medieribucuresti a scris:n
nEu din formularea initiala inteleg ca Dvs ati fost nemultumita de ce scria in recurs de unde deduc ca i-ati dat un acord (macar verbal) sa il intocmeasca. Daca l-ati notificat din timpul procesului, de ce ati acceptat sa primiti si sa cititi acel document? Eu va sugerez sa incercati totusi sa ajungeti la o intelegere, probabil pe o suma minima care sa acopere deranjul primului avocat fara a lua in calcul valoarea profesionala a recursului, in sensul sa acoperiti macar timpul pierdut de primul avocat. Pana nu veti castiga cel de-al doilea proces nu puteti sti cu adevarat care recurs respectiv avocat a fost mai bun. n
nn
buna seara domnule Dragos,
Am respectuoasa rugaƒminte de a nu mi-o lua în nume de raƒu intervent›ia mea cu privire la speta în cauzaƒ, intervent›ia mea este una respectuoasaƒ, dornicaƒ de clarificare si din puraƒ curiozitate :
1) Să înteleg caƒ (nu s™tiu ce înteleg ori ce vor înt›elege distins™ii avocat›i, . . . utilizatori etc etc) :
”Pana nu veti castiga cel de-al doilea proces nu puteti sti cu adevarat care recurs respectiv avocat a fost mai bună€,”
ar trebui laƒsate ambele variante de recurs active spre judecata, fiecare cu cerint›e total opuse/contradictorii intereselor DORITE de reclamantul-recurent (necunoscând eu cont›inutul act›iunii la fond s™i nici hotarârea instant›ei de fond, mai mult, nici punctele de vedere expuse-motivate-sust›inute în calea de recurs ale celor 2 avocat›i, NU s™tiu cât de întemeiate ar fi solicitaƒrile reclamantului-recurent, încadrabile sau nu ori, part›ial textului de lege în calea de atac numita recurs) în vederea judecaƒrii ?
2) Pe care din cele 2 intervent›ii în recurs saƒ-l ia de bun instant›a de recurs (pe cel al fostului avocat și contrar dorintei reclamantului-recurent, ori, pe cele dorite de reclamat și depuse de cel de-al doilea avocat) , având în vedere că ele au motive de atac diferite ? Că doar sunt 2 variante/acțiuni în calea de atac numită recurs.
3) trebuie sau NU înlăturat/anulat etc unul din cele 2 VARIANTE de recurs, sau NU ? !
4) Sau cum ? !
Vă salut respectuos.