avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Hotarire de guvern privind anularea dobinzilor si ...
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Hotarire de guvern privind anularea dobinzilor si penalitatilor in caz de achitare integrala a cotizatiilor restante la asigurari de sanatate si asigurari sociale

Buna dimineata , va rog frumos daca stiti spuneti mi si mie s a dat hotarirea de guvern care preconiza in cazul platii integrale a contributiei restante la asigurarile de sanatate si sau asigurarile sociale se anuleaza dobinzile si penalitatile aferente ? Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 08:41, 18 Decembrie 2012
proiectu' de lege e inregistrat la senat pentru dezbatere

www.avocatnet.ro/content/for...
Au fost doar vorbe. Pana acuma nu exista un act normativ in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitati fiscale mirela.onciu mirela.onciu Detin o I.I. din 2007, nu am incheiat contract cu casa de sanatate insa am fost inregistrat cu datorii insotite de penalitati. Mai pot beneficia de OG.30/2011 ... (vezi toată discuția)
Conventii civile Max22 Max22 Buna tuturor, In cazul Conventiilor civile incheiate este obligatoriu inregistrarea lor la Anaf sau ITM ? Ce contributii se retin :impozit pe venit ,CAS ... (vezi toată discuția)
Datorez contribuţii de asigurări sociale de sănătate, în condiţia în care nu am nici un venit ? viktorV viktorV Am o perioadă lungă, în care nu am avut şi nu am venituri de nici un fel. Mi s-a eliberat în acest sens, ADEVERINŢĂ DE VENIT, emisă de ... (vezi toată discuția)