avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasare

Ce acte trebuiesc intocmite pentru detasare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:03, 18 Decembrie 2012
1. Unitatea care solicita forta de munca intocmeste o cerere , in acest sens.

2. Angajatorul care detaseaza emite un acord prin care comunica datele de identificare ale salariatilor detasati, functiile detinute, daca au beneficiat sau nu de concediu de odihna partial sau integral, copii de pe contractele individuale de munca ale acestora precum si adeverinte privind activitatea desfasurata de acestia in cadrul societatii.

3. Unitatea care solicita forta de munca analizeaza datele fiecarui salariat si comunica printr-o adresa numele si prenumele salariatilor selectati.

4. Angajatorul emite decizie de detasare pentru fiecare salariat detasat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare sofer hello60 hello60 SC cu un singur angajat(sofer+coord.transp),cum procedez in momentul in care am CO,si trebuie sa-mi respect contractul de prestari servicii cu firmele cu care ... (vezi toată discuția)
Detasare ada-2000 ada-2000 buna seara. as dori sa imi raspundeti la intrebarile urm.: o persoana *contabil cu studii superioare* poate fi detasata pe o functie de contabil sef? daca da, ... (vezi toată discuția)
Angajare prin detasare si raspundere juridica cristi_dm cristi_dm Buna seara, Am o speta care vad ca depasesste pe multi juristi. Un director a fost numit prin ordin de ministru in la conducerea unei institutii publice ... (vezi toată discuția)